Forventninger og mål for skoleåret 2016/2017

Dette skoleåret forventer jeg å lære mye. Dette er et viktig år med tanke på eksamen og at jeg skal videre til ny skole neste år. Jeg forventer derfor også ganske mye av dette året.

I år har jeg et mål om å klare mer enn jeg gjorde i fjor. Ettersom jeg gikk ned en karakter fra jul til våren, så har jeg kommet fram til at jeg kan bedre enn jeg fikk fram siste halvår. Jeg føler at det er viktig for meg å få vist alt jeg kan i år.

Jeg har også tenkt til å ta litt mer initiativ til egen læring enn det jeg gjorde i fjor. I fjor så fulgte jeg med i timene og gjorde det jeg skulle, men jeg satte meg aldri ned hjemme for å bruke tid på å lære det jeg virkelig trengte. Hvis det var noe jeg ikke helt hadde skjønt i timene som tok jeg aldri initiativ til å lære meg det, og da ble det vanskelig å skulle fullføre en prøve på best mulig måte.

Siden jeg i noen temaer ikke fikk lært meg alt, tror jeg at dette året kanskje kan bli litt krevende for meg. Jeg tror at jeg i år må jobbe hardt og at jeg må ta i litt mer enn jeg har gjort tidligere.

I år har jeg veldig lyst til å få toppkarakter i matte og jeg føler at jeg kan sette dette som et mål sammen med å ha et mål om å gjøre så godt jeg kan. Det er ikke sikkert at jeg kan nå dette målet, men jeg har klart det før og derfor håper at jeg kan klare det i år også. For å klare dette målet tror jeg at jeg må lære mye, kanskje også på egenhånd.

  • Lisa
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s