Mine forventninger til 10.trinn

Jeg har mange forventninger til matteundervisningen dette året. Som vanlig har jeg mange forventninger og høye mål for meg selv som jeg vil oppnå. I år har jeg også noen forventninger til hvordan timene på skolen kommer til å være.

 

Nå som vi går i 10.klasse, kommer karakterene til å telle, og for at jeg skal oppnå best mulige karakterer, så håper jeg at vi kommer til å bruke timene på skolen til å arbeide litt fritt. Det vil si at jeg forventer at vi skal få velge litt selv hva vi har lyst til å jobbe med, dette året. For at dette da skal kunne skje må vi nok jobbe en del individuelt. Grunnen til at jeg forventer at vi skal få jobbe litt friere er at da kan vi selv vurdere hva vi trenger å jobbe mer med. På den måten slipper vi å bruke så mye tid på å repetere de tingene vi føler at vi kan godt, og kan heller fokusere på de tingene som vi sliter litt mer med.

 

Utenom dette, forventer jeg egentlig at mattetimene forblir ganske like. Altså at vi går igjennom noe i fellesskap og deretter jobber med oppgaver. Jeg forventer at vi får noen nye temaer å jobbe med, men også at vi repeterer mye av det vi hadde om i fjor.

 

Mitt mål for i år er å være mest mulig forberedt til tentamen og mulig eksamen i matte, og få en bra karakter.

 

-Emma 10a

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s